top of page

Welkom bij Auto Tromp!

_M9A5220.jpg

Even voorstellen

Welkom bij Auto Tromp!

Hét onafhankelijk, universeel autobedrijf waar vanuit een passie een ware onderneming is ontstaan. De slogan luidt dan ook als volgt: “Your Car, Our Passion”. Het gezicht achter Auto Tromp is Roy Tromp. Na een eerdere (kleinschalige) onderneming én overige relevante ervaring in de automotive, besloten om de sprong in het diepe te maken om zijn droom na te jagen. Assistentie van zijn partner Arlette Visser mag zeker niet onbenoemd blijven.

De inmiddels al vorige, eerste, showroom opende 1 maart 2021 haar deuren. Auto Tromp is gespecialiseerd in de in- en verkoop van een zeer gevarieerd aanbod occasions. We staan garant voor betrouwbare kwaliteit occasions waar u als klant nog jaren zonder zorgen gebruik van kunt maken. Dit wordt bewerkstelligd mede doordat we alle occasions altijd compleet met (onderhoud)historie én zonder schadeverleden inkopen. Hierdoor staan we altijd voor gegarandeerde kilometerstanden.  

Al onze auto’s worden bij binnenkomst gecontroleerd door onze gecontracteerde werkplaats. Hierdoor hebben wij én u zicht op de uitgevoerde werkzaamheden en de te verwachten werkzaamheden. Daarnaast worden onze occasions standaard voorzien van een wasbeurt, vloeistoffencontrole én minimaal drie maanden APK. Tegen meerprijs kunt u kiezen voor één van onze afleverpakketten. U heeft de keus uit afleverpakket Good, Fair óf Pack Premium welke u allen kunt combineren met een aflevering aan huis. Allen helder, eerlijk én leveren echt een meerwaarde aan het object.

Bij interesse in één van onze top occasions, willen wij u maar al te graag professioneel, maar laagdrempelig van dienst zijn. Zo kunt u ons contacten via het platform waarop de occasion wordt aangeboden, Marktplaats-berichten, WhatsApp, Facetime, Facebook, Instagram óf uiteraard gewoon per telefoon of e-mail!

Inruil is altijd welkom. Een prijsindicatie van uw in te ruilen auto geven wij u graag alvorens u ons een bezoek brengt, wel zo transparant. Hiervoor kunt u met ons contact opnemen via bovenstaand genoemde kanalen óf via het formulier op onze site. Een Whatsapp naar 06-40701511 te samen met wat foto’s, belangrijke zaken én de kilometerstand volstaat. Een bezoek aan onze showroom heeft natuurlijk altijd de voorkeur. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u wel om van te voren te informeren naar de beschikbaarheid.

Niet gevonden wat u zoekt? Geen probleem! Neem met ons contact op om uw wensen en budget te bespreken. Wij gaan voor u aan de slag om uw droomauto te vinden.

We zien u graag in onze showroom aan de Berenkoog 66 te Alkmaar! Tot snel!

 

Hartelijke groet,

Team Auto Tromp – Roy Tromp

Fotograaf

ONS
TEAM

Roy Tromp - Eigenaar/Inkoop/Verkoop

Arlette Visser - Receptie/Administratie

Guus - Poetser/Onderhoud/Hiker

Fotograaf
Fotograaf
bottom of page